Voorbereiding 60 jarig bestaan

 

In 2018 bestaat Mannenkoor Fortissimo 60 jaar. Dit vieren wij natuurlijk! Enkele leden zijn vanaf de oprichting lid van het koor. We zullen hun leeftijd niet verklappen, maar u zult begrijpen dat deze mensen inmiddels een respectabele leeftijd hebben bereikt. Zeker als u weet dat het koor bij de oprichting R.K. Jongemannenkoor Fortissimo werd gedoopt. En dan nog zingen als nachtegalen!

01 start Fortissimo 1958

Op 29 april 2018 luistert Fortissimo een mis op in de Lourdeskerk op ‘t Fort, de wijk in Bergen op Zoom waar Fortissimo haar aan naam aan heeft te danken. Na de dienst zal er gelegenheid zijn het koor te feliciteren tijdens een kleine receptie.

08 IMGP6186

Tijdens het Hemelvaartweekend, 11, 12 en 13 mei maakt het koor een reis naar Trier. Niet alleen om van de stad te genieten, want Fortissimo zou Fortissimo niet zijn als er niet gezongen zou worden.

Het staat nog niet vast, maar optredens in de Dom en de Basilica staan zeker op het programma.

IMG_5503

Op 17 november volgt een concert in de Gertrudiskerk. Mea Dulcea, het vrouwenkoor waarmee Fortissimo nauw verwant is, werkt mee aan dit concert. De bedoeling is dat Fortissmo en Mea Dulcea ook stukken voor gemengd koor gaan zingen. Tijdens onze gezamenlijke kerstconcerten is gebleken dat dit erg goed gaat. De beide dirigenten zijn zich reeds aan het voorbereiden op dit concert.

Het belooft een gedenkwaardig jaar te worden. Blok alvast een aantal data in uw agenda. En als u met Hemelvaart toevallig in of in de omgeving van Trier bent…….. wie weet zien we elkaar daar.