Kerstconcert 15 december 2019 Fortissimo en Mea Dulcea

 

Op zondagmiddag 15 december 2019 om 15 uur verzorgen Fortissimo en  Mea Dulcea hun traditionele Kerstconcert in de Sint Catharinakapel te Bergen op Zoom, ook bekend als de kapel van ’t Ketrientje.  

Beide koren zingen vooral hedendaagse en 20ste eeuwse muziek. Er staan natuurlijk ook traditionele Engelse carols en Nederlandstalige liederen op het programma.

Van oudsher zijn Mea Dulcea en Fortissimo met elkaar verbonden. Beide koren hebben hun oorsprong in de wijk ’t Fort.
Elk jaar is het een feest om samen het kerstconcert te verzorgen. Er worden ook stukken voor gemengd koor gebracht. Een gemengd koor met ongeveer evenveel mannen als vrouwen is tegenwoordig zeldzaam.

Toegang van dit sfeervolle Kerstconcert op 15 december om 15.00 uur is gratis. De opbrengst van de vrijwillige collecte na afloop van het concert zal dit keer gaan naar de Stichting Kip en Apie kinderfeestjes. Een vertegenwoordiger van de stichting zal tijdens het concert vertellen wat er met de opbrengst van de collecte gedaan wordt.

Dit kerstconcert is een uitstekende gelegenheid om de sfeer van de monumentale kapel te beleven. Wij verwachten weer een grote opkomst. Kom dus op tijd, dan vindt U een goede zitplaats. De ingang van de kapel is aan de Klaverstraat.