Najaarsconcert op 7 november

Fortissimo zingt weer als vanouds!
In onze nieuwberichten hebt u kunnen lezen hoe het Fortissimo vergaan is in coronatijd. Gelukkig zijn er weer mogelijkheden om te repeteren en concerten te verzorgen.
Ons traditionele Najaarsconcert staat voor een deel in het teken van wat de mensheid in het nabije verleden heeft meegemaakt. En natuurlijk zijn wij hoopvol voor de toekomst en dat proberen wij in de stukken tot uitdrukking brengen.
Uiteraard staan, óók traditiegetrouw, Vic Nees en Henk Badings op het programma, naast een aantal gospels en spirituals.

Wij zijn erg blij dat wij voor de muzikale omlijsting van ons concert het gitaartrio Tridinos hebben kunnen contracteren. Lieven De Maesschalck, Gie Dornheim en Jan Moonen. Professionele virtuoze musici!
Met 18 snaren en meer dan 180 levensjaren brengen zij instrumentale jazz en wereldmuziek met de nadruk op improvisatie en interactie tussen de muzikanten. Het repertoire bestaat uit o.a. valse-musettes, Latijns-Amerikaans, Oosters en op Klezmer geïnspireerd werk. En een stuk klassiek staat ook nog op het programma.

Het concert vindt plaats op 7 november 2021 om 15.00 uur in de Ontmoetingskerk, Bolwerk 134 in Bergen op Zoom. De Ontmoetingskerk is een bezienswaardigheid op zich. De toegangsprijs is €10,-

Als de huidige coronamaatregelen nog van kracht zijn dient u de QR code te tonen of een negatieve test. Ook als u corona-gerelateerde ziekteverschijnselen heeft, kunt u beter niet komen.