“Als vanouds”: Najaarsconcert op 16 oktober

“Als vanouds”. Dit is het thema van het Najaarsconcert dat Mannenkoor Fortissimo verzorgt.
Dit evenement vindt op 16 oktober 2022 plaats in de Ontmoetingskerk aan het Bolwerk in Bergen op Zoom.

Hoe het Fortissimo is vergaan in coronatijd, is steeds gepubliceerd op de website en de facebookpagina van het koor. Geplande concerten in 2020 en 2021 konden niet doorgaan. Het thema van ons najaarsconcert 2022: “Als vanouds”.
Wij putten voor dit concert dan ook uit “oud” repertoire, althans stukken die we één keer of vaker gezongen hebben. Ongeveer de helft van het concert bestaat uit stukken van Francis Poulenc.

Wij zijn erg blij dat wij voor de muzikale omlijsting van ons concert het gitaartrio Tridinos hebben kunnen contracteren. Lieven De Maesschalck, Gie Dornheim en Jan Moonen. Professionele virtuoze musici! Vorig jaar zouden ze ook optreden, gelukkig konden zij zich dit jaar weer vrij maken.
Met 18 snaren en meer dan 180 levensjaren brengen zij instrumentale jazz en wereldmuziek met de nadruk op improvisatie en interactie tussen de muzikanten. Het repertoire bestaat uit o.a. valse-musettes, Latijns-Amerikaans, Oosters en op Klezmer geïnspireerd werk. En een stuk klassiek staat ook nog op het programma.

Het concert in de Ontmoetingskerk begint om 15.00 uur. De Ontmoetingskerk is een bezienswaardigheid op zich. De toegangsprijs is €10,-